Announce

Posts written by: Admin

13 Jun 2013 
Ikke engang siden I var på søgning din Ny hosting konto, som skandiaweb min aktuelle blot været også ustabil. Jeg vil ikke behøver at nævne næsten alle navne i forrige værter at Jeg havde brugt. Alligevel når jeg var a kunde derfor Der været klart de manglende stabilitet, samt i bare én måned for at min side fare få offline samt meget langsom som betydeligt som tre, 4 og helt ofte fem gange. Derfor efter living bruge denne stuff en mens dermed I besluttet at de fleste havde at blive nogle ting nye
Så jeg kiggede over web, for at finde størst pris. Samt da min web site ikke enorme og også derfor ikke behov meget meget, dermed I været jagt en meget billig en, alligevel er der kunne holde det op konstant. Samt efter søgningen ved hjælp af den faktiske industrien for et par gange mens Jeg tænkte, hvem jeg havde skandiaweb til vælger, jeg kom på tværs af Skandiaweb. Samt da jeg havde først set hans eller hendes priser og læse en anden folks erfaringer sammen med dem, I ikke have nogen tvivl at det simpelthen kunne være den faktiske dem, jeg havde til . får min hånd liggende på
Og jeg kunne desuden bare være lykkelig, stemme med tilbageværende positive anmeldelser, hvilket igen for at date fortsætter for at be forbundet med Skandiaweb. Samt mange vigtigere, er der blevet 100% stabilitet. Ikke nødvendigvis som snart som tilbud mit websted været nede, som normalt andet host muligvis tidligere kunne have nået at producere de håndfuld forbundet med lejligheder løbet det samme periode. Derfor Jeg er super glad, og også I været regner stærkt at min næste hjemmeside kan desuden være sandsynligvis at være vært efter dem. Derfor Jeg er bestemt sikker på, at I vil ikke tolerere mere nedetid.

Admin · 4182 views · Leave a comment
Categories: Cat
03 Jun 2013 
Congratulations, your blog is created !
To access the different options of your Blog, click on Connection : Connect yourself with the username : Admin and your password (the one you chose at the blog creation).
Once you're connected, a toolbar will be placed automatically at the top of the page, managing you to access the administration panel.

(This text is an example of an article, you can delete it as soon as you wish)
Admin · 87 views · 1 comment
Categories: Cat